Puhti kertasiivous

Perussiivous

Silloin kun tavallinen ylläpitosiivous ei riitä, vaan haluat karistaa nurkista viimeisetkin villakoirat, käärimme hihat huolella ja tartumme niin imuriin, moppiin, pölyhuiskaan kuin sieneenkin ja käymme läpi siivottavan tilan niin maan perusteellisesti.

Puhtia puhtaanapitoon

Puhti -siivouspalvelumme sisältää kaikki menetelmät mitä kuuluu tavalliseen putsinkiimme, mutta sen lisäksi teemme perusteellisemman putsingin poistamalla mm. yläpölyt ja siirtelemällä kevyet kalusteet pois siivouksen tieltä ja puhdistamalla pinnat myös niiden alta ja takaa. 

Puhdistamme tiloista myös seinät ja poistamme pinttyneen lian, puhdistamme ilmanvaihtoventtiilit ja teemme muuta tarpeen ja mahdollisuuksien mukaista siivousta.

Puhti -siivouspalvelu voidaan sopia tehtäväksi esimerkiksi kerran tai kaksi vuodessa ylläpitosiivouksen yhteydessä, tai sen voi tilata erikseen kertapalveluna.

Ikkunoiden pesu

Puhti -siivouspalveluun kuuluu sovittaessa myös ikkunoiden pesu! Ikkunanpesupalvelumme sopii niin liiketiloihin kuin kotiinkin ja sen voi tilata myös erikseen. Päästä päivänvalo sisään, jolloin niin arki kuin työtkin tuntuvat taas valoisemmilta!

Näin tilaat siivouspalvelun:

1. Yhteydenotto

Voit ottaa yhteyttä soittamalla: 04578746431 tai sähköpostilla: [email protected] 

Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen.

2. Sovi aika

Asiakaspalvelijamme sopii kanssanne ajankohdan Puhti -siivouspalvelulle ja kertoo siivouksen hinnan. Tarvittaessa käymme paikanpäällä tutustumassa kohteeseen.

3. Avaa ovet

Ole paikalla avaamassa ovet ja vastaanottamassa siivoojamme. Kerro kohteen erityispiirteistä. Sen jälkeen voit jättää siivoojamme työn touhuun ja nauttia siivouksen jälkeen puhtaasta ympäristöstä!

Puhti:

Puhti on toimistoihin, asiakastiloihin ja henkilöstön tiloihin tarkoitettu perussiivous.

Kun asiakkaalla on ylläpitosiivous-sopimus kanssamme, Puhti-siivouspalvelu veloitetaan samalla, sopimuksen mukaisella tuntihinnalla.

Kertatilauksena Puhti on hieman arvokkaampi; 100€ euron aloitusmaksulla siivoamme enintään kaksi tuntia, ja ylimenevä aika maksaa 45€ /tunti (sis.alv). Emme veloita matka- tai muita kuluja, kunhan kohde on enintään 15min ajomatkan päässä Seinäjoen keskustasta.

Sisältö:

Puhti -siivouspalvelu sisältää kaikki siivouksessa tarvittavat välineet ja siivousaineet.  Puhdistusaineina pyrimme käyttämään paikallisia, ekologisia puhdistusaineita.

Puhti ei kuitenkaan ilman erillistä sopimista sisällä erikoissiivousta, kuten uunin tai saunatilojen pesua, eritteiden siivousta tai muuta mahdollisesti terveydelle haitallista siivousta.

Lisäpalvelut:

EKO -kemikaaliton siivous: siivoamme tilat ilman kemikaaleja, käyttäen vain imuria, mikrokuituliinoja, vettä ja etikkaa +5€ / tunti

Huom! EKO -siivous ei välttämättä sovi erittäin likaisiin tiloihin, esimerkiksi öljyisiin korjaamo- ja tuotantotiloihin.

Syrjäiset kohteet:

Jos kohteesi sijaitsee yli 15min ajomatkan päässä Seinäjoen keskustasta, pyydä meiltä tarjous!

Ota yhteyttä

Kysy tarjous!